Ett professionellt städteam

Att arbeta som professionell städare kräver kunskap och erfarenhet. Det kanske kan te sig som ett enkelt jobb men vill man leverera högkvalitativa tjänster så gäller det att veta vad man gör i alla situationer. Vi som arbetar som städare här erbjuder effektiva städtjänster som ger dig de resultat som du förväntar dig. När du anlitar oss för hemstädning så får du en kontaktperson som kommer att sköta all kommunikation med dig samt vara ansvarig för städningen i ditt hem - allt för att du ska känna dig riktigt trygg i vårt samarbete.

Med fokus på kvalitet

Vi vill förstås inte bara att du ska känna dig trygg med våra städtjänster utan också nöjd. Som städfirma har vi mycket höga krav på de tjänster vi levererar och är inte nöjda förrän du är nöjd. Vår strävan är att överträffa dina förväntningar och därför erbjuder vi kvalitetsgaranti på alla våra städtjänster. Vi är en städfirma att lita på.

Morgondagen är allas vårt ansvar

Givetvis tar vi vårt ansvar vad gäller miljöarbete. Inom städning används ofta miljöförorenande substanser helt i onödan. Det finns idag effektiva rengöringsmedel som är snälla mot miljön och vi ser givetvis till att bara välja sådana produkter. Man behöver inte längre välja mellan miljöns hälsa och tillfredsställande städresultat så varför skulle man göra det? Vi har en noga genomtänkt miljöpolicy som inkluderar allt från medvetna val av produkter och transportmedel till noggrann källsortering. Välj ett grönt alternativ när du väljer städfirma - det vinner alla på.