Hemstädning på dina villkor

Att anlita ett städteam för hemstädning är ett känsligt kapitel för många och det har vi både förståelse och respekt för. Det finns många aspekter som känns viktiga, framför allt att man får ett bra pris och tjänster man känner sig nöjd med. Man vill att hemstädningen ska eliminera arbete och stressmoment i vardagen, inte addera andra. Det ska flyta på enligt den plan man lagt upp och göra livet lite enklare. Samtidigt behöver man känna sig trygg med sin städfirma och kunna lita på att ens privatliv respekteras till yttersta grad.

Vår städfirma styrs av våra kunders behov och önskemål och all hemstädning sker på dina villkor. Vi arbetar under flexibla tider och hittar kreativa lösningar när knepiga situationer uppstår. Vi finns här för att avlasta dig.

Vad ingår?

En klassisk hemstädningsrutin inkluderar en generell rengöring av alla ytor i alla rum. Vi dammtorkar/våttorkar i sovrum, vardagsrum och hall - alla öppna ytor samt eluttag, socklar och lampor. Sedan dammsuger vi alla golv och mattor och moppar golven skinande rena. Vi dammsuger även soffor och fåtöljer.

I köket torkar vi av allt kakel, alla köksluckor, lampor samt rengör i diskhon. Finns det disk så tar vi gärna hand om den åt dig. Alla öppna ytor damm- och/eller våttorkas och golven dammsugs samt moppas.

I badrummet rengörs allt kakel samt toalettstol och duschkabin/badkar mycket noggrant. Handfat, lampor, kranar och rör rengörs också. Speglar putsas och golven våttorkas.

Vi putsar också gärna dina fönster enligt överenskommelse.

När du kommer hem efter att vi har varit på besök hos dig så kommer du mötas av fräscha dofter och gnistrande rena ytor.

RUT-avdraget

Tack vare RUT-avdraget får du som skattebetalare nedsatt pris för hushållsnära tjänster upp till en viss summa per år. Kontakta oss så berättar vi mer!